Τηλεφωνικά κέντρα

header_tlc

Τηλεφωνικά Κέντρα – Επιλέξτε δυνατότητες

Οργανώστε την ομάδα σας

Βάλτε σε τάξη τις τηλεφωνικές κλήσεις της επιχείρησής σας και δείξτε στους πελάτες σας μία πιο επαγγελματική εικόνα.

Αυτόματα μηνύματα

Δημιουργήστε διαφορετικό μήνυμα προαπάντησης για τις εργάσιμες ώρες και διαφορετικό όταν η επιχείρηση είναι κλειστή, ή τις νυχτερινές ώρες.

Δουλέψτε χωρίς άγχος

Με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση εσείς απλά φροντίστε την επιχείρηση σας και αφήστε τα προβλήματα στην τεχνική μας ομάδα. 

Υψηλή ποιότητα κατασκευής χωρίς να κοστίζει ακριβά

Excelltel MiCro – Η οικονομική σειρά

Η λύση με τα τηλεφωνικά κέντρα της σειράς MiCro ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πολύ μικρών γραφείων και επιχειρήσεων, αλλά εξυπηρετεί και τις ανάγκες μίας κατοικίας απλουστεύοντας την επικοινωνία μας .

Διαθέσιμα μοντέλα είναι το:
MD308, MK308, MS108 GSM

Το μοντέλο MK308 είναι πλέον διαθέσιμο, με επιπλέον δυνατότητες:

  • 2 μηνύματα προαπάντησης 50 sec (day-night)
  • CO to CO Transfer. Εκτροπή κλήσης
  • Αναγνώριση κλήσεων.

Το νέο υβριδικό μοντέλο MS108 GSM κάνει πλέον την διαφορά αφού μπορεί να δεχθεί κάρτα GSM κινητής τηλεφωνίας αλλά και PSTN απλή γραμμή.

Περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MS108 GSM ΚΑΡΤΑ

Excelltel Small – Η δυνατή λύση

Tο τηλεφωνικά κέντρα SmAll της Excelltel είναι κατάλληλα για γραφεία,  motel και μικρά ξενοδοχεία λόγο του ενσωματωμένου ξενοδοχειακού προγράμματος, για μικρές επιχειρήσεις, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, κ.α.

Είναι εφοδιασμένο με λογισμικό καταγραφής των κλήσεων,μηνύματα προαπάντησης, εσωτερική μουσική αναμονής, αλλά και υποδοχή για εξωτερική πηγή μουσικής ή διαφημιστικού μηνύματος και στο επίπεδο τιμής που βρίσκετε, πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ανταγωνιστή.

Περισσότερα

Εxcelltel Flex – Ιδανικό για ξενοδοχεία

Το τηλεφωνικά κέντρά της σειράς FLeX  είναι ένα ευέλικτο τηλεφωνικό σύστημα που θα ικανοποιήσει πλήρως τις μικρές επιχειρήσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξή τους καθώς το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο δέχεται επεκτάσεις εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών.

Ιδανική οικονομική λύση για ξενοδοχεία αφού έχει κατασκευαστικά τέτοιες δυνατότητες προσαρμογής, ώστε μία εταιρεία ή ξενοδοχείο μπορεί να ξεκινήσει από έναν αριθμό 4 τηλεφωνικών γραμμών και 16 τηλεφωνικών συσκευών και να αναπτυχθεί έως και 32 γραμμές εσωτερικές και 8 εξωτερικές γραμμές.

Περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕXCELLTEL Medium – Με στόχο την ανάπτυξη

Το τηλεφωνικό κέντρο MediUm CP1696, είναι ένα ευέλικτο τηλεφωνικό σύστημα που θα ικανοποιήσει πλήρως τις μεσαίες επιχειρήσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξή τους καθώς το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο δέχεται επεκτάσεις εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών.

Ιδανική οικονομική λύση για ξενοδοχεία αφού έχει κατασκευαστικά τέτοιες δυνατότητες προσαρμογής, ώστε μία εταιρεία ή ξενοδοχείο μπορεί να ξεκινήσει από έναν αριθμό 8 τηλεφωνικών γραμμών και 40 τηλεφωνικών συσκευών και να αναπτυχθεί έως και 96 γραμμές εσωτερικές και 16 εξωτερικές γραμμές.

Περισσότερα

Εxcelltel LaRge – Για μεγάλες επιχειρήσεις

Τηλεφωνικό Κέντρο Excelltel D256A έως 24 γραμμές PSTN και 256 εσωτερικά.
Ιδανική οικονομική λύση για ξενοδοχεία, εταιρείες, ξενοδοχειακό πρόγραμμα, καταγραφή κλήσεων, check-in, check-out, χρεώσεις, αφυπνίσεις.

Εγκαθιστώντας το τηλεφωνικό κέντρο D256A έχετε την δυνατότητα επέκτασης με μέγιστη χωρητικότητα 32 γραμμών PSTN και 256 εσωτερικών, υποδοχή για σύστημα εξωτερικής τροφοδοσίας (μπαταρία), κάρτα θυροτηλεφώνου και θυροτηλέφωνο πόρτας, ενσωματωμένο Auto ATD, και εφαρμογή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με καταγραφή και ηχογράφηση των κλήσεων για μία ολοκληρωμένη λύση στις επικοινωνίες σας και μελλοντική κάλυψη των αναγκών σας.

Περισσότερα

ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ HOTEL

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα μας? Εγγραφείτε στο Newsletter μας